Translate

EN NL

localEventsHeader
Mon, Sep 25, 2017

Herfstvakantie: een programma vol avontuur!

De herfstvakantie is van maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober. 

Geef je kind op voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen! Reserveren kan volledig flexibel.
Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

Zowel voor leden als niet-leden!

Het programma loopt van dinsdag tot en met vrijdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Tijden
Dinsdag & donderdag: 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Woensdag & vrijdag  : 9:00 tot 12:00

Meer informatie vind je op onze speciale flyer. Reserveer snel een plek want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.

KLIK HIER voor onze flyer met prijsinformatie

Email_Header_Spring_Camps (1)

Mon, Sep 11, 2017

OPEN HUIS op zaterdag 16 september a.s. van 15:00 - 16:30uur

Zijn jij en je kindje(s) nog niet bekend met The Little Gym en wel nieuwsgierig naar ons programma, onze faciliteit en wat al die andere ouders toch zo leuk aan ons vinden?

Speciaal voor ouders met kinderen tussen de 10 maanden - 5 jaar organiseren wij een middag vol plezier, sport & spel!

Kom gezellig naar ons OPEN HUIS op zaterdag 16 september van 15:00uur - 16:30uur.

Entree is gratis en we voorzien je tijdens je bezoek graag van aanvullende informatie. Ook kan je die middag meteen een proefles inplannen om het The Little Gym gevoel echt te ervaren!

Tot dan!


Images TLGH a.s.

Wed, Jul 12, 2017

Blijf in beweging tijdens de ZOMER!

Facebook_Cover_Summer_Camps_This-Summer-at-TLG

De zomervakantie start op maandag 24 juli en loopt t/m zondag 3 september


Geef je kind op voor een ochtend, middag of hele dag, een aantal dagen of meerdere weken! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!


Zowel voor leden als niet-leden
!

Het zomerprogramma loopt van dinsdag tot en met donderdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of
van 13 tot 16uur. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.


Tijden

Dinsdag tot en met donderdag

9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00

Bekijk het rooster en de thema's voor de zomer camps hier!


Zomerlessen

Gedurende de bovengenoemde zomerperiode bieden we elke zaterdag een aantal van onze reguliere lessen aan voor kinderen van 10 maanden tot 5 jaar. De lessen kunnen tijdens de 6 zomerweken naar voorkeur worden ingepland en per les worden betaald. 


Blijf in beweging tijdens de ZOMER!Thu, Jul 6, 2017

Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

A_new_season_at_TLG_NL

Op 4 september gaat het nieuwe seizoen van start! Na een heerlijke zomer vol vakantieprogramma's en lessen is ons team helemaal klaar om jou en je kindje(s) te verwelkomen in onze lessen.

Het seizoen loopt t/m 22 juli 2018. Je kan je inschrijven per semester.
Het eerste semester loopt van 4 september t/m 18 februari 2018.

Kom kennismaken voor of tijdens de zomer zodat je zeker bent van een plekje in het nieuwe seizoen! Onze huidige leden staan al ingeschreven dus sommige lessen zullen snel vol zijn.

Boek vandaag nog je introductieles! Bekijk hier ons lesrooster en kies de les/dag die het beste past bij jouw kind en jouw wekelijke agenda.

Bel 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.

Wed, May 31, 2017

SHOW WEEK


Show-week_Facebook_Cover_Pink_2016-2017

Vlak voor het einde van dit seizoen, in de week van woensdag 5 juli t/m dinsdag 11 juli, is het weer tijd voor de meest feestelijke week van het jaar, de Show Week!

De komende periode zijn kinderen druk bezig met de voorbereidingen voor deze speciale en feestelijke les!

Tijdens hun Show les ontvangt elk kind een medaille van The Little Gym, als waardering voor hun individuele inzet, prestaties en vooruitgang!

We nodigen ouders, opa's & oma's, vrienden, familie & buren uit om deze viering bij te wonen tijdens de les van jouw kind. Vergeet je camera niet!

Houd er ook rekening mee dat inhaallessen in principe alleen nog ingehaald kunnen worden tijdens ons huidige semester wat loopt t/m 23 juli. Staan er nog inhaallessen open? Kom dan even langs de balie om een les in te plannen zodat jouw kindje nog even extra kan oefenen voor zijn/haar Show les! Mocht inhalen echt niet lukken, kom dan ook even langs de balie om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Facebook

 

TwitterEvent gallerij