Translate

EN NL

blogHeader
Nieuwe ideeën, visies en tips van

The Little Gym

   

Een winters avontuur tijdens de kerstvakantie!

TheLittleGym_Email_Header_Winter_Camps_2017_800x300 (1)

Is jouw kind tussen de 2,5 - 8 jaar en ben je op zoek naar een actieve en uitdagende tijdens de Kerstvakantie? Meld je kind dan aan voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen bij The Little Gym! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

 

Zowel voor leden als niet-leden!

 

Het programma bieden we op meerdere dagen aan en geen dagdeel is hetzelfde! Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een (gezond) tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

 

Tijden

Donderdag 27 december: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Woensdag 2 januari: 9:00 tot 12:00

Donderdag 3 januari: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

 

Kosten

Prijs voor leden per halve dag: €25 per kind
Prijs voor niet-leden per halve dag: €30 per kind

 

Reserveer snel een plek! Beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.


Open Huis Event: ZONDAG 4 NOVEMBER 14:30 - 16:00 uur!

Aan ALLE LEDEN, VRIENDEN en NIET-LEDEN: kom langs voor een gezellige middag samen met je kleintje!

TLG_Facebook_Cover_ParentChild_Birds_Tumble&Tea_828x315_copy

 

Op zondag 4 november a.s. van 14:30 uur tot 16:00 uur organiseren wij een Open Huis voor onze leden, hun vrienden en niet-leden met kinderen tot 3 jaar. Kom gezellig langs voor een middag vrij spelen en doe mee aan de activiteiten die aangeboden worden door onze enthousiaste instructeurs. Maak plezier in onze mooie en kleurrijke zaal en ontdek wat The Little Gym allemaal te bieden heeft.


Tevens kun je meer informatie ontvangen over ons programma & lesaanbod en jouw gratis proefles boeken voor een échte The Little Gym ervaring.


Gratis toegang en parkeergelegenheid!


We hopen je zondag te mogen verwelkomen!


Herfstvakantie: een programma vol avontuur!

Facebook_Post-News-Feed_Fall_Come-And-Play (2)_copy1

Is jouw kind tussen de 2,5 - 8 jaar en ben je op zoek naar een actieve en uitdagende activiteit in Haarlem en omstreken tijdens de Herfstvakantie? Meld je kind dan aan voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen bij The Little Gym! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

 

Zowel voor leden als niet-leden!

 

Het programma bieden we op meerdere dagen aan en geen dagdeel is hetzelfde! Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Tijden

Dinsdag 23 oktober: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Woensdag 24 oktober: 9:00 tot 12:00

Donderdag 25 oktober: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

 

Kosten

Prijs voor leden per halve dag: €25 per kind
Prijs voor niet-leden per halve dag: €30 per kind


Drinken en een tussendoortje zijn inbegrepen. Blijft je kind de hele dag? Geef ze dan een lunchpakketje mee!

 

Reserveer snel een plek want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.


VRIENDJESWEEK IN ALLE LESSEN!

 TLG_Social_Media_Facebook_Event_Bring_A_Friend_Parent_Child_Extra_2_784x441_EN

Het nieuwe seizoen van het The Little Gym is weer in volle gang en dus is het tijd voor de VRIENDJESWEKEN!

 

De VRIENDJESWEKEN lopen van van dinsdag 2 oktober t/m zondag 14 oktober.
We willen natuurlijk zoveel mogelijk ouders en kinderen bereiken, zodat zij ook kunnen ervaren hoe leuk en goed het is om bij The Little Gym te gymmen.

 

Heeft jouw kind een vriendje/vriendinnetje wat nog nooit met een les bij The Little Gym Haarlem heeft meegedaan en graag gratis kennis zou willen komen maken? Dan is dit een mooie gelegenheid!

 

Wij horen graag van te voren wie er mee komt (naam en leeftijd & contactgegevens ouders). Je kan dat doorgeven per mail of telefonisch 023 - 576 7316. 

 

BEDANKT!


OPEN HUIS op zaterdag 15 september a.s. van 15:00 - 16:30uur

 TLG_Social_Media_Email_Header_Open_House_ParentChild_800x300_Dutch

 

Beste ouder,

 

Zijn jij en je kindje(s) nog niet bekend met The Little Gym en wel nieuwsgierig naar ons programma, onze faciliteit en wat al die andere ouders toch zo leuk aan ons vinden?

 

Speciaal voor ouders met kinderen tussen de 10 maanden - 6 jaar organiseren wij een middag vol plezier, sport & spel!

 

Kom gezellig naar ons OPEN HUIS op zaterdag 15 september a.s. van 15:00uur - 16:30uur.

 

Entree is gratis en we voorzien je tijdens je bezoek graag van aanvullende informatie. Ook kan je die middag meteen een proefles inplannen om het The Little Gym gevoel echt te ervaren!

 

Tot dan!


Start van een NIEUW seizoen!

 

 TLG_Facebook_Cover_Bugs_Beam-Baby_Hurry_828x318

 

Nog even en het schooljaar 2018/2019 gaat van start! Op maandag 3 september beginnen wij aan een nieuw seizoen vol nieuwe lessen en uitdagingen die de groei & ontwikkeling van jouw kind een enorme boost zullen geven!

 

We hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook te zien in één van onze lessen. Heb je interesse om deel te nemen aan het nieuwe schooljaar en heb je nog geen plekje gereserveerd? Wij helpen je graag!

 

Ons nieuwe lesrooster vind je hier!

 

Bel 023-5767 316 of email ons voor vragen, het boeken van een GRATIS proefles of wanneer je een plekje wilt reserveren.


Tot snel!

 

 


SHOW WEEK - Feest met ons mee!

TLG_Facebook_Cover_Its_Show_Week_Girl_ArmsUp_828x315

Vlak voor het einde van dit seizoen, in de week van dinsdag 3 juli t/m zondag 8 juli, is het weer tijd voor de meest feestelijke week van het jaar, de Show Week!

De komende periode zijn kinderen druk bezig met de voorbereidingen voor deze speciale en extra feestelijke les!

Tijdens hun Show les ontvangt elk kind een medaille van The Little Gym, als waardering voor hun individuele inzet, prestaties en vooruitgang!

We nodigen ouders, opa's & oma's, vrienden, familie & buren uit om deze viering bij te wonen tijdens de les van jouw kind. Vergeet je camera niet!

Houd er ook rekening mee dat inhaallessen in principe alleen nog ingehaald kunnen worden tijdens ons huidige semester wat loopt t/m 22 juli. Staan er nog inhaallessen open? Kom dan even langs de balie om een les in te plannen zodat jouw kindje nog even extra kan oefenen voor zijn/haar Show les! Mocht inhalen echt niet lukken, kom dan ook even langs de balie om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Liefs,

Team The Little Gym Haarlem


EARLY BIRD WEKEN (alléén voor leden)

TLG_PE_Early_Bird_Facebook_Cover_Astronaut_Girl_828x315_EN

Op dinsdag 19 juni start onze EARLY BIRD WEKEN, speciaal voor leden, voor het nieuwe seizoen wat op 3 september van start gaat.

Ons eerste semester loopt van maandag 3 september 2018 t/m zondag 10 februari 2019.

Tijdens deze twee weken voorrangsinschrijving hebben alléén leden de mogelijkheid om zich met voorrang in te schrijven in een les en dag naar keuze. Tevens kunnen leden t/m zondag 1 juli gebruik maken van een speciale ledenkorting.

Houd er rekening mee, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na zondag 1 juli gelden onze reguliere tarieven, kunnen nieuwe leden zich ook inschrijven en worden bestaande wachtlijsten ingedeeld. 

 

Bekijk het nieuwe lesrooster hier!

 


Schrijf je kind in voor ons Zomer Programma!

 

 TLG_Facebook_Cover_Camps_Zoo_Group_828x315

De zomervakantie start op maandag 24 juli en loopt t/m zondag 2 september. 

 

Geef je kind op voor een ochtend, middag of hele dag, een aantal dagen of meerdere weken! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

 

Zowel voor leden als niet-leden!

Het zomerprogramma loopt van dinsdag tot en met donderdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of
van 13 tot 16uur. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

 

ELKE DINSDAG, WOENSDAG & DONDERDAG VAN 9:00 - 12:00 EN/OF 13:00 - 16:00

Bekijk het rooster en de thema's voor de zomer camps hier!

 

Zomerlessen

Gedurende de bovengenoemde zomerperiode bieden we elke zaterdag een aantal van onze reguliere lessen aan voor kinderen van 10 maanden tot 5 jaar. De lessen kunnen tijdens de 6 zomerweken naar voorkeur worden ingepland en per les worden betaald. 

 

Blijf in beweging tijdens de ZOMER!

 


Het belang van vakantieprogramma's tijdens de Zomer!

TLG_Facebook_Post_Summer_Camps_Sisters_Mermaid_800x800

 

Met het einde van het schooljaar in zicht gaan veel ouders op zoek naar manieren om hun kinderen actief te houden en ze te blijven prikkelen, zowel op fysiek als sociaal – en emotioneel vlak. Verschillende onderzoeken ondersteunen het belang van kwalitatieve zomeractiviteiten. Het ondersteunt een gezonde leefstijl, kinderen hebben plezier en het boost zelfs hun prestaties op school!


Hoe kies je een zomerprogramma voor jouw kind?

Terwijl het belangrijk is dat je een programma kiest waar je kind plezier aan beleeft, is het net zo belangrijk dat ze actief, betrokken en uitgedaagd blijven. Zoek naar een leuk en creatief programma waarbij er aandacht besteed wordt aan zowel fysieke als educatieve activiteiten die kinderen voldoende uitdaging biedt en zelfs hun zelfvertrouwen doet groeien! Zomerprogramma’s bij The Little Gym bieden kwalitatief hoge, leeftijd afgestemde en uitdagende avonturen speciaal ontwikkeld om kinderen nieuwe vaardigheden mee te geven en hun zelfvertrouwen te doen groeien terwijl ze plezier maken met hun vriendjes en leeftijdsgenootjes.


Het juiste programma kiezen kan een verschil maken in de transitie van die 6 lange weken zomervakantie naar de start van het nieuwe schooljaar (en nieuwe groep). Terwijl de zomervakantie gezinnen de kans biedt om even te relaxen en een pauze te nemen van de druk van school, huiswerk en naschoolse activiteiten, is het ook belangrijk om ze een alternatief te geven naast schermtijd en andere passieve activiteiten. Zomerprogramma’s kunnen je kind de mogelijkheid geven om te relaxen terwijl ze hun eigen creativiteit ontdekken, lekker in beweging blijven en zelfvertrouwen opdoen in een inspirerende en veilige omgeving.


Zomer bij The Little Gym Haarlem

The Little Gym Haarlem biedt ouders de mogelijkheid om hun kind flexibele op te geven voor onze vakantieprogramma’s. Een halve dag, een hele dag of meerdere dagen / weken zijn mogelijk. Het is maar net waar jij en je kind behoefte aan hebben. Alle kinderen tussen de 2,5 – 8 jaar zijn welkom om mee te komen doen aan de avonturen onder begeleiding van onze professionele en enthousiaste instructeurs. Spelletjes, activiteiten, gymnastiek, en knutselen in een koele en kleurrijke omgeving staan garant voor plezier!

Elke zaterdag bieden wij lessen aan voor kinderen van 10 maanden – 5 jaar. Je kan losse lessen afnemen. Graag ontvangen wij je aanmelding vooraf.

Neem een kijkje in onze ZOMERBROCHURE voor meer informatie. Wil je je kind opgeven? Stuur ons dan een email.

 


The Little Gym gesloten tijdens feestdagen

Email_Header_GirlJumping_800x300

Er komen een aantal feestdagen aan! The Little Gym Haarlem zal daarom gesloten zijn op de volgende dagen:

 

- Zondag 1 april (Pasen)

- Vrijdag 27 april (Koningsdag)

- Maandag 30 april t/m zondag 6 mei (Meivakantie)

- Zondag 20 mei (Pinksteren)

 

Wij zijn geopend op vrijdag 30 maart (goede Vrijdag)!

 

Valt jouw les op Pasen, Koningsdag of Pinksteren? Dan kun je deze les natuurlijk op een andere dag inhalen. We helpen we je hier graag mee!


NIEUW NIEUW NIEUW: Hummeltjes les bij The Little Gym Haarlem (4 - 10 maanden)

Bugs_Boost_ParentPlaydateDonut_Email_Header_EN

Zijn jij en je baby klaar voor een bijzondere start?

 

We weten wat je misschien denkt: mijn baby kan nog niet eens kruipen dus waarom zouden we nu al meedoen aan een activiteit?
Nou, in die kleine hoofdjes gebeurt al van alles! Alles waarmee ze op deze leeftijd in aanraking komen wordt geabsorbeerd en legt de basis voor hun algehele functionele ontwikkeling.


De Hummeltjes lessen, 4 - 10 maanden, bevorderen de sociale- en lichamelijke ontwikkeling in een veilige, uitdagende en schone omgeving onder begeleiding van een professionele en getrainde instructeur. Samen met andere ouders en hun babies haal je zo alles uit deze bijzondere fase!


Doe mee aan 3 GRATIS lessen op VRIJDAG 6, 13 & 20 april a.s. om 13:30 uur (een les duurt 45 minuten).


Voor zowel leden als niet-leden! 


Schrijf je snel
in want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Meivakantie: een programma vol avontuur!

TLG_Email_Header_Half_Term_Camps_photo_800x300

De Meivakantie is van maandag 30 april t/m zondag 6 mei

Is jouw kind tussen de 2,5 - 8 jaar en ben je op zoek naar een actieve en uitdagende activiteit in Haarlem en omstreken? Meld je kind dan aan voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen bij The Little Gym! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

 

Zowel voor leden als niet-leden!

 

Het programma bieden we op meerdere dagen aan en geen dagdeel is hetzelfde! Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

 

Tijden

Dinsdag 1 mei: 9:00 tot 12:00

Woensdag 2 mei: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Donderdag 3 mei: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

 

Kosten

Prijs voor leden per halve dag: €23 per kind
Prijs voor niet-leden per halve dag: €27 per kind

 

Drinken en een tussendoortje zijn inbegrepen. Blijft je kind de hele dag? Geef ze dan een lunchpakketje mee!

 

Reserveer snel een plek want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.


Paasfeest bij The Little Gym Haarlem (alleen voor leden)

TLG_Social_Media_Email_Header_Easter_Party__0173_800x300

Op zaterdag 31 maart a.s. organiseert The Little Gym Haarlem een Paasfeest voor leden! Als lid van The Little Gym nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze actieve middag vol met plezier.

 

Het Paasfeest start om 14:30 en duurt tot 16:00 uur. Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom om mee te komen!

 

Bel om je op te geven naar: 023 - 57 67 316 of stuur een mail


VriendjesWeek bij The Little Gym Haarlem

 

Email-header-image_Bring-a-friend_PreSchool

Het is VRIENDJESWEEK van dinsdag 20 februari t/m zondag 25 februari. 

Heeft jouw kind een vriendje/vriendinnetje wat nog nooit met een les bij The Little Gym Haarlem heeft meegedaan en graag gratis kennis zou willen komen maken? Dan is dit een mooie gelegenheid!

 

Vriendjes, vriendinnetjes, buren, of familieleden van dezelfde leeftijd zijn van harte welkom om mee te komen doen tijdens de les waar je voor ingeschreven staat. Natuurlijk is er niets leukers dan samen plezier te maken; ook bevorderd het de sociale vaardigheden bij kinderen bijvoorbeeld door te leren hoe je moet samenwerken, elkaar helpen en aanmoedigen.


Is het door omstandigheden niet mogelijk om een vriendje uit te nodigen in deze week? Meld dat dan even bij ons aan de balie en we zoeken samen naar een ander moment!

Wij horen graag van te voren wie er mee komt (naam en leeftijd. Je kan dat doorgeven per mail

 

BEDANKT!

 


Een onvergetelijke verjaardag bij The Little Gym (1 tot 12 jaar)

foto_copy

Geef ze dit jaar een feest wat ze nooit zullen vergeten!

De jarige job en zijn of haar vriendjes hebben The Little Gym® helemaal alleen voor zichzelf om spelletjes te doen, te dansen op muziek en om leuke activiteiten te doen die speciaal voor hen zijn voorbereid. Elk feestje wordt geleid door onze professionele instructeurs en in de vrolijke, kleurrijke omgeving zorgt ons enthousiaste team ervoor dat het feestje helemaal gesmeerd verloopt.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de voorbereidingen of het opruimen na afloop.
We zorgen voor alles, zodat ook u op uw gemak met volle teugen kunt genieten van het feest.
Een exclusief privéfeestje betekent dat de jarige en zijn/haar vriendjes toegang hebben tot onze gehele ruimte en onze volledige aandacht hebben.

 


Wij zorgen voor:

- Exclusief gebruik van lobby, keuken en zaal 
- The Little Gym uitnodigingen
- Twee gekwalificeerde instructeurs
- Thee & koffie voor de ouders / Limonade voor de kinderen
- Een verjaardags t-shirt voor de jarige

 


Wat verzorg jij?

- De taart
- Eventueel hapjes & drankjes voor de gasten

 

 


Laat het maar aan ons over om er een onvergetelijke dag van te maken! 

 

Wij bieden onze verjaardagsfeestjes aan op zaterdag en zondag.


Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons bellen op 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.


Meld je nu aan voor ons tweede semester!

SS_Email_Header_AreYouReady_PreK_Boy_EN_copy2

Op 19 februari gaat het de tweede helft van ons seizoen van start!

Het seizoen loopt t/m 22 juli 2018 en zal worden afgesloten met een echte ShowWeek en medaille-uitreiking


Kom kennismaken voor of tijdens deze periode zodat je zeker bent van een plekje tot aan de zomer!


Boek vandaag nog je introductieles! Bekijk hier ons lesrooster en kies de les/dag die het beste past bij jouw kind en jouw wekelijke agenda.


Bel 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.


Tot snel bij The Little Gym Haarlem!


Voorjaarsvakantie: een programma vol avontuur!

TLG_Email_Header_Half-Term_Camps_800x300_EN

De Voorjaarsvakantie is van maandag 26 februari t/m 2 maart

Is jouw kind tussen de 2,5 - 8 jaar en ben je op zoek naar een actieve en uitdagende activiteit in Haarlem en omstreken? Meld je kind dan aan voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen bij The Little Gym! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!


Zowel voor leden als niet-leden!


Het programma bieden we op meerdere dagen aan en geen dagdeel is hetzelfde! Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Tijden

Dinsdag 27 februari: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Woensdag 28 februari: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Donderdag 1 maart: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00


Kosten

Prijs voor leden per halve dag: €23 per kind
Prijs voor niet-leden per halve dag: €27 per kind


Drinken en een tussendoortje zijn inbegrepen. Blijft je kind de hele dag? Geef ze dan een lunchpakketje mee!


Reserveer snel een plek
want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.


Samenwerking The Little Gym Haarlem en International School Haarlem

International School Haarlem en The Little Gym Haarlem

The Little Gym in Haarlem gaat vanaf september 2017 een samenwerking aan met de International School Haarlem (ISH). Een ideale manier voor (expat)kinderen om op school en na schooltijd in contact te komen met leeftijdsgenootjes en om zich te ontwikkelen op creatief en sportief gebied.


Overdag gaan de kinderen naar een gerenommeerde internationale school en krijgen zij les over allerlei uiteenlopende zaken. Na school is het tijd om te spelen, te ontdekken en zich verder te ontwikkelen bij The Little Gym Haarlem!

Nieuwe vrienden voor kinderen en ouders

Over het algemeen wonen de kinderen van expats maximaal twee jaar in Nederland en krijgen ze in die periode thuis les. Hierdoor komen ze weinig in aanraking met leeftijdsgenoten, terwijl dit juist belangrijk is voor de sociale ontwikkeling van deze kinderen. De ISH en The Little Gym Haarlem zijn ideale plekken voor expatkinderen om te leren en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.


Voor de ouders zijn de ISH en The Little Gym ook een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere expats en de lokale inwoners van Haarlem. Doordat een groot deel van de ouders een internationale achtergrond heeft, is het contact vaak snel gelegd.

 

Samenkomst van culturen

De ISH en The Little Gym krijgen kinderen gezamenlijk les en leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ook de culturen van hun klasgenootjes. De lessen op de internationale school en bij The Little Gym worden in twee talen gegeven; in het Nederlands en in het Engels. Hierdoor bieden we samen de ideale plek voor sociale ontwikkeling en groeien de leerlingen op tot betrokken en verantwoordelijke wereldburgers.

Plezier na schooltijd bij The Little Gym Haarlem

De International School Haarlem vindt het belangrijk om samen te werken met partijen die een soortgelijke visie hebben als zij zelf. The Little Gym is zo’n bedrijf. Ontwikkeling, gezondheid en beweging staan centraal, daarom is een samenwerking tussen beide organisaties ideaal. Dit houdt in dat de leerlingen van de school bij The Little Gym terecht kunnen voor gymlessen, turnlessen en vakantieprogramma’s. Met muziek, plezier en beweging ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs, krijgen ze meer zelfvertrouwen en hebben ze een uitlaatklep voor hun energie.

plezier na schooltijd-min

Daarnaast geef je kinderen met een wekelijkse activiteit houvast en bied je ze de gelegenheid om ook buiten school in contact te blijven met leeftijdsgenootjes, waardoor zij zich ook meer thuis voelen. The Little Gym biedt lessen voor kinderen van 10 maanden tot 12 jaar, dus ook tijdens schooltijd kunnen ouders hier terecht met jongere broertjes/zusjes. Vanwege het internationale en unieke karakter van The Little Gym zullen ouders en kinderen zich hier snel thuis voelen, nieuwe contacten maken en veel mooie (leer)momenten gaan beleven.


Wil je meer weten over de International School Haarlem? Bekijk dan de website met alle informatie over de visie van de school. Hier vind je eveneens praktische informatie zoals adresgegevens en lestijden.

Ook voor kinderen van niet-expats

Ben je geen expat, maar wil je jouw zoon of dochter op een leuke, verantwoorde wijze laten sporten? Je kind is van harte welkom bij The Little Gym, de eerste introductieles is gratis! Bekijk online ons lesrooster en onze vakantieprogramma’s.


Voorjaarsvakantie: een programma vol avontuur!

rsz_camps_boy_copy1
De Voorjaarsvakantie is van maandag 26 februari t/m 2 maart

Is jouw kind tussen de 2,5 - 8 jaar en ben je op zoek naar een actieve en uitdagende activiteit in Haarlem en omstreken? Meld je kind dan aan voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen bij The Little Gym! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

Zowel voor leden als niet-leden!

Het programma bieden we op meerdere dagen aan en geen dagdeel is hetzelfde! Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Tijden

Dinsdag 27 februari: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Woensdag 28 februari: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00

Donderdag 1 maart: 9:00 tot 12:00 en/of 13:00 tot 16:00
Kosten

Prijs voor leden per halve dag: €23 per kind
Prijs voor niet-leden per halve dag: €27 per kind
Drinken en een tussendoortje zijn inbegrepen. Blijft je kind de hele dag? Geef ze dan een lunchpakketje mee!

Reserveer snel een plek want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.

OPEN HUIS op zaterdag 13 januari 2018 van 15:00 - 16:30uur

TLG_Social_Media_Email_Header_Open_House_ParentChild_800x300

Zijn jij en je kindje(s) nog niet bekend met The Little Gym en wel nieuwsgierig naar ons programma, onze faciliteit en wat al die andere ouders toch zo leuk aan ons vinden?

Speciaal voor ouders met kinderen tussen de 10 maanden - 5 jaar organiseren wij een middag vol plezier, sport & spel!

Kom gezellig naar ons OPEN HUIS op zaterdag 13 januari 2018 van 15:00uur - 16:30uur.


Entree is gratis en we voorzien je tijdens je bezoek graag van aanvullende informatie. Ook kan je die middag meteen een proefles inplannen om het The Little Gym gevoel echt te ervaren!


Tot dan!


Blijf in beweging tijdens de ZOMER!

Facebook_Cover_Summer_Camps_This-Summer-at-TLG

De zomervakantie start op maandag 24 juli en loopt t/m zondag 3 september


Geef je kind op voor een ochtend, middag of hele dag, een aantal dagen of meerdere weken! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!


Zowel voor leden als niet-leden
!

Het zomerprogramma loopt van dinsdag tot en met donderdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of
van 13 tot 16uur. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.


Tijden

Dinsdag tot en met donderdag

9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00

Bekijk het rooster en de thema's voor de zomer camps hier!


Zomerlessen

Gedurende de bovengenoemde zomerperiode bieden we elke zaterdag een aantal van onze reguliere lessen aan voor kinderen van 10 maanden tot 5 jaar. De lessen kunnen tijdens de 6 zomerweken naar voorkeur worden ingepland en per les worden betaald. 


Blijf in beweging tijdens de ZOMER!Meld je nu aan voor ons tweede semester!

SS_Email_Header_AreYouReady_PreK_Boy_EN

Op 19 februari gaat het de tweede helft van ons seizoen van start!

Het seizoen loopt t/m 22 juli 2018 en zal worden afgesloten met een echte ShowWeek en medaille-uitreiking

Kom kennismaken voor of tijdens deze periode zodat je zeker bent van een plekje tot aan de zomer!

Boek vandaag nog je introductieles! Bekijk hier ons lesrooster en kies de les/dag die het beste past bij jouw kind en jouw wekelijke agenda.

Bel 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.

SHOW WEEK


Show-week_Facebook_Cover_Pink_2016-2017

Vlak voor het einde van dit seizoen, in de week van woensdag 5 juli t/m dinsdag 11 juli, is het weer tijd voor de meest feestelijke week van het jaar, de Show Week!

De komende periode zijn kinderen druk bezig met de voorbereidingen voor deze speciale en feestelijke les!

Tijdens hun Show les ontvangt elk kind een medaille van The Little Gym, als waardering voor hun individuele inzet, prestaties en vooruitgang!

We nodigen ouders, opa's & oma's, vrienden, familie & buren uit om deze viering bij te wonen tijdens de les van jouw kind. Vergeet je camera niet!

Houd er ook rekening mee dat inhaallessen in principe alleen nog ingehaald kunnen worden tijdens ons huidige semester wat loopt t/m 23 juli. Staan er nog inhaallessen open? Kom dan even langs de balie om een les in te plannen zodat jouw kindje nog even extra kan oefenen voor zijn/haar Show les! Mocht inhalen echt niet lukken, kom dan ook even langs de balie om samen naar de mogelijkheden te kijken.


Alléén voor leden: De voorrangsinschrijving voor het volgend schooljaar gaat van start!!

Facebook_Priority-Enrolment_Dutch

Van dinsdag 13 juni a.s. tot en met zondag 25 juni krijgen leden weer de mogelijkheid om met voorrang en tegen een aantrekkelijke prijs een plekje te reserveren voor het komende schooljaar 2017-2018.

Deze 2 weken verzekerd leden van een plekje in de meest populaire lessen. Houd er rekening mee, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na zondag 25 juni is inschrijving ook mogelijk voor nieuwe leden en ouders die op de wachtlijst staan.

Heb je vragen over welke les het beste past bij jouw kind? Is hij/zij toe aan een volgende groep? Of gaat jouw Bengel na de zomer naar school? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Kom naar ons toe in de lobby, of.....

Bel ons op 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu


Een onvergetelijke verjaardag bij The Little Gym (1 tot 12 jaar)

_MG_2956_copy

Geef ze dit jaar een feest wat ze nooit zullen vergeten!

De jarige job en zijn of haar vriendjes hebben The Little Gym® helemaal alleen voor zichzelf om spelletjes te doen, te dansen op muziek en om leuke activiteiten te doen die speciaal voor hen zijn voorbereid. Elk feestje wordt geleid door onze professionele instructeurs en in de vrolijke, kleurrijke omgeving zorgt ons enthousiaste team ervoor dat het feestje helemaal gesmeerd verloopt.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de voorbereidingen of het opruimen na afloop. We zorgen voor alles, zodat ook u op uw gemak met volle teugen kunt genieten van het feest.
Een exclusief privéfeestje betekent dat de jarige en zijn/haar vriendjes toegang hebben tot onze gehele ruimte en onze volledige aandacht hebben.

Wij zorgen voor:
- Exclusief gebruik van lobby, keuken en zaal 
- The Little Gym uitnodigingen
- Twee gekwalificeerde instructeurs
- Thee & koffie voor de ouders / Limonade voor de kinderen
- Een verjaardagst-shirt voor de jarige

Wat verzorg jij?
- De taart
- Eventueel hapjes & drankjes voor de gasten

Laat het maar aan ons over om er een onvergetelijke dag van te maken! 

Wij bieden onze verjaardagsfeestjes aan op zaterdag en zondag.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons bellen op 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.


Waar, oh waar zijn onze goede manieren gebleven?

FR Oh where oh where - Manners

Goede manieren zijn niet van nature in een kind aanwezig: ze worden aangeleerd. Kinderen moeten regelmatig worden herinnerd aan het belang van goede manieren. Het helpt ze om evenwichtige volwassenen te worden. De truc is om uw kind op leeftijd afgestemde manieren te leren zodat ze ook begrijpen waarom ze zo belangrijk zijn. Hieronder zes goede manieren.

1. “Dankjewel” is een woord dat ouders en begeleiders van The Little Gym niet genoeg kunnen benadrukken! Een eenvoudig bedankje kan al een krachtige boodschap van dankbaarheid zijn. Als iemand iets voor je doet, je een compliment of cadeautje geeft en der gelijke, dan is het belangrijk om altijd dankjewel te zeggen. Wanneer een kind oud genoeg is, kan het zelf een bedankbrief schrijven wanneer het een cadeau heeft ontvangen of bij vriendjes op bezoek is geweest. Met een handgeschreven bedankbrief kom je een heel eind!

2. “Alsjeblieft” is een belangrijk woord voor kinderen om te krijgen wat ze willen. Het is een goede manier om te oefenen met kinderen die nog niet kunnen praten. Als een kind iets wil dan is het belangrijk dat het een vorm van ‘alsjeblieft’ en ‘dankjewel’ laat zien door middel van een gebaar of uitdrukking.

3. “Sorry” of “Pardon”: op een bepaalde leeftijd is het belangrijk voor een kind om te leren dat het volwassenen niet mag onderbreken wanneer ze in gesprek zijn. In plaats daarvan moet een kind leren om op zijn of haar beurt te wachten. De eerder genoemde uitdrukkingen kunnen ook in het openbaar gebruikt worden als het kind bijvoorbeeld om iemand heen moet om er langs te kunnen of wanneer het per ongeluk tegen iemand op botst. Door “sorry” of “pardon” te gebruiken wordt uw kind op een positieve manier gehoord.

4. “Hallo” en “tot ziens”: begroeten en afscheid nemen zijn basiselementen voor communicatie. Kinderen horen op vroege leeftijd te leren hoe zij mensen in een ruimte kunnen begroeten of hoe zij afscheid kunnen nemen. Het leert kinderen ook hoe zij met elkaar om moeten gaan.

5. Tafelmanieren: kinderen kunnen op jonge leeftijd tafelmanieren aanleren. Vaak wordt het eerste begin gemaakt wanneer zij voor het eerst vast voedsel krijgen en dat vervolgens uitspugen of weggooien. Ingrijpen op zo een moment helpt kinderen begrijpen wat wel en wat niet acceptabel is. Als kinderen iets ouder worden is het belangrijk om ze de basis van tafelmanieren te leren: weten wanneer je bestek gebruikt, hoe je vraagt om iets aan te geven of hoe je van tafel mag. Tafelmanieren nemen kinderen een heel leven met zich mee, maar maken een maaltijd ook een stuk gezelliger voor de ouders!

6. Wees aardig voor anderen: het is belangrijk voor kinderen om aardig en positief naar anderen te zijn. Kinderen leren inzien dat gedrag én woorden pijnlijk of vervelend kunnen zijn, helpt hun te begrijpen hoe belangrijk het is om aardig te zijn.

Oefening baart kunst – blijf oefenen en uw kind herinneren dat goede manieren belangrijk zijn. Herhaal deze les zo vaak als nodig, uiteindelijk zullen zij het doorhebben en begrijpen! Een rollenspel kan ook een prima uitkomst bieden om te oefenen met verschillende sociale situaties. Goede manieren zijn waardevol dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!