EN NL

blogHeader

Het belang van vakantieprogramma's tijdens de Zomer!

TLG_Facebook_Post_Summer_Camps_Sisters_Mermaid_800x800

 

Met het einde van het schooljaar in zicht gaan veel ouders op zoek naar manieren om hun kinderen actief te houden en ze te blijven prikkelen, zowel op fysiek als sociaal – en emotioneel vlak. Verschillende onderzoeken ondersteunen het belang van kwalitatieve zomeractiviteiten. Het ondersteunt een gezonde leefstijl, kinderen hebben plezier en het boost zelfs hun prestaties op school!


Hoe kies je een zomerprogramma voor jouw kind?

Terwijl het belangrijk is dat je een programma kiest waar je kind plezier aan beleeft, is het net zo belangrijk dat ze actief, betrokken en uitgedaagd blijven. Zoek naar een leuk en creatief programma waarbij er aandacht besteed wordt aan zowel fysieke als educatieve activiteiten die kinderen voldoende uitdaging biedt en zelfs hun zelfvertrouwen doet groeien! Zomerprogramma’s bij The Little Gym bieden kwalitatief hoge, leeftijd afgestemde en uitdagende avonturen speciaal ontwikkeld om kinderen nieuwe vaardigheden mee te geven en hun zelfvertrouwen te doen groeien terwijl ze plezier maken met hun vriendjes en leeftijdsgenootjes.


Het juiste programma kiezen kan een verschil maken in de transitie van die 6 lange weken zomervakantie naar de start van het nieuwe schooljaar (en nieuwe groep). Terwijl de zomervakantie gezinnen de kans biedt om even te relaxen en een pauze te nemen van de druk van school, huiswerk en naschoolse activiteiten, is het ook belangrijk om ze een alternatief te geven naast schermtijd en andere passieve activiteiten. Zomerprogramma’s kunnen je kind de mogelijkheid geven om te relaxen terwijl ze hun eigen creativiteit ontdekken, lekker in beweging blijven en zelfvertrouwen opdoen in een inspirerende en veilige omgeving.


Zomer bij The Little Gym Haarlem

The Little Gym Haarlem biedt ouders de mogelijkheid om hun kind flexibele op te geven voor onze vakantieprogramma’s. Een halve dag, een hele dag of meerdere dagen / weken zijn mogelijk. Het is maar net waar jij en je kind behoefte aan hebben. Alle kinderen tussen de 2,5 – 8 jaar zijn welkom om mee te komen doen aan de avonturen onder begeleiding van onze professionele en enthousiaste instructeurs. Spelletjes, activiteiten, gymnastiek, en knutselen in een koele en kleurrijke omgeving staan garant voor plezier!

Elke zaterdag bieden wij lessen aan voor kinderen van 10 maanden – 5 jaar. Je kan losse lessen afnemen. Graag ontvangen wij je aanmelding vooraf.

Neem een kijkje in onze ZOMERBROCHURE voor meer informatie. Wil je je kind opgeven? Stuur ons dan een email.

 


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.
lifetime
Sun, Jun 10, 2018
lifetime
They're produced by the very best degree developers who will be distinguished for your polo dress creating. You'll find polo Ron Lauren inside exclusive array which include particular classes for men, women. Corn
Nexstair
Fri, Jun 8, 2018
Nexstair
Going to graduate school was a positive decision for me. I enjoyed the coursework, the presentations, the fellow students, and the professors. And since my company reimbursed 100% of the tuition, the only cost that I had to pay on my own was for books and supplies. Otherwise, I received a free master’s degree. All that I had to invest was my time. Food