EN NL

blogHeader

Start van een NIEUW seizoen!

 

 TLG_Facebook_Cover_Bugs_Beam-Baby_Hurry_828x318

 

Nog even en het schooljaar 2018/2019 gaat van start! Op maandag 3 september beginnen wij aan een nieuw seizoen vol nieuwe lessen en uitdagingen die de groei & ontwikkeling van jouw kind een enorme boost zullen geven!

 

We hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook te zien in één van onze lessen. Heb je interesse om deel te nemen aan het nieuwe schooljaar en heb je nog geen plekje gereserveerd? Wij helpen je graag!

 

Ons nieuwe lesrooster vind je hier!

 

Bel 023-5767 316 of email ons voor vragen, het boeken van een GRATIS proefles of wanneer je een plekje wilt reserveren.


Tot snel!

 

 


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.