EN NL

blogHeader

Open Huis Event: ZONDAG 4 NOVEMBER 14:30 - 16:00 uur!

Aan ALLE LEDEN, VRIENDEN en NIET-LEDEN: kom langs voor een gezellige middag samen met je kleintje!

TLG_Facebook_Cover_ParentChild_Birds_Tumble&Tea_828x315_copy

 

Op zondag 4 november a.s. van 14:30 uur tot 16:00 uur organiseren wij een Open Huis voor onze leden, hun vrienden en niet-leden met kinderen tot 3 jaar. Kom gezellig langs voor een middag vrij spelen en doe mee aan de activiteiten die aangeboden worden door onze enthousiaste instructeurs. Maak plezier in onze mooie en kleurrijke zaal en ontdek wat The Little Gym allemaal te bieden heeft.


Tevens kun je meer informatie ontvangen over ons programma & lesaanbod en jouw gratis proefles boeken voor een échte The Little Gym ervaring.


Gratis toegang en parkeergelegenheid!


We hopen je zondag te mogen verwelkomen!


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.
Sacul1951
Mon, Nov 5, 2018
Sacul1951
I know your article is ideal and you continually composing on something extraordinary and get top essay writing companies for well task. The climate you talk about here is extremely magnificent. I know you enhance step by step and great at this.