Translate

EN NL

localEventsHeader
Mon, Jun 25, 2018

SHOW WEEK - Feest met ons mee!

TLG_Facebook_Cover_Its_Show_Week_Girl_ArmsUp_828x315

Vlak voor het einde van dit seizoen, in de week van dinsdag 3 juli t/m zondag 8 juli, is het weer tijd voor de meest feestelijke week van het jaar, de Show Week!

De komende periode zijn kinderen druk bezig met de voorbereidingen voor deze speciale en extra feestelijke les!

Tijdens hun Show les ontvangt elk kind een medaille van The Little Gym, als waardering voor hun individuele inzet, prestaties en vooruitgang!

We nodigen ouders, opa's & oma's, vrienden, familie & buren uit om deze viering bij te wonen tijdens de les van jouw kind. Vergeet je camera niet!

Houd er ook rekening mee dat inhaallessen in principe alleen nog ingehaald kunnen worden tijdens ons huidige semester wat loopt t/m 22 juli. Staan er nog inhaallessen open? Kom dan even langs de balie om een les in te plannen zodat jouw kindje nog even extra kan oefenen voor zijn/haar Show les! Mocht inhalen echt niet lukken, kom dan ook even langs de balie om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Liefs,

Team The Little Gym Haarlem


Sat, Jun 16, 2018

EARLY BIRD WEKEN (alléén voor leden)

TLG_PE_Early_Bird_Facebook_Cover_Astronaut_Girl_828x315_EN

Op dinsdag 19 juni start onze EARLY BIRD WEKEN, speciaal voor leden, voor het nieuwe seizoen wat op 3 september van start gaat.

Ons eerste semester loopt van maandag 3 september 2018 t/m zondag 10 februari 2019.

Tijdens deze twee weken voorrangsinschrijving hebben alléén leden de mogelijkheid om zich met voorrang in te schrijven in een les en dag naar keuze. Tevens kunnen leden t/m zondag 1 juli gebruik maken van een speciale ledenkorting.

Houd er rekening mee, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na zondag 1 juli gelden onze reguliere tarieven, kunnen nieuwe leden zich ook inschrijven en worden bestaande wachtlijsten ingedeeld. 

 

Bekijk het nieuwe lesrooster hier!

 


Mon, Jun 11, 2018

Schrijf je kind in voor ons Zomer Programma!

 

 TLG_Facebook_Cover_Camps_Zoo_Group_828x315

De zomervakantie start op maandag 24 juli en loopt t/m zondag 2 september. 

 

Geef je kind op voor een ochtend, middag of hele dag, een aantal dagen of meerdere weken! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

 

Zowel voor leden als niet-leden!

Het zomerprogramma loopt van dinsdag tot en met donderdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of
van 13 tot 16uur. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

 

ELKE DINSDAG, WOENSDAG & DONDERDAG VAN 9:00 - 12:00 EN/OF 13:00 - 16:00

Bekijk het rooster en de thema's voor de zomer camps hier!

 

Zomerlessen

Gedurende de bovengenoemde zomerperiode bieden we elke zaterdag een aantal van onze reguliere lessen aan voor kinderen van 10 maanden tot 5 jaar. De lessen kunnen tijdens de 6 zomerweken naar voorkeur worden ingepland en per les worden betaald. 

 

Blijf in beweging tijdens de ZOMER!

 


Wed, May 30, 2018

Het belang van vakantieprogramma's tijdens de Zomer!

TLG_Facebook_Post_Summer_Camps_Sisters_Mermaid_800x800

 

Met het einde van het schooljaar in zicht gaan veel ouders op zoek naar manieren om hun kinderen actief te houden en ze te blijven prikkelen, zowel op fysiek als sociaal – en emotioneel vlak. Verschillende onderzoeken ondersteunen het belang van kwalitatieve zomeractiviteiten. Het ondersteunt een gezonde leefstijl, kinderen hebben plezier en het boost zelfs hun prestaties op school!


Hoe kies je een zomerprogramma voor jouw kind?

Terwijl het belangrijk is dat je een programma kiest waar je kind plezier aan beleeft, is het net zo belangrijk dat ze actief, betrokken en uitgedaagd blijven. Zoek naar een leuk en creatief programma waarbij er aandacht besteed wordt aan zowel fysieke als educatieve activiteiten die kinderen voldoende uitdaging biedt en zelfs hun zelfvertrouwen doet groeien! Zomerprogramma’s bij The Little Gym bieden kwalitatief hoge, leeftijd afgestemde en uitdagende avonturen speciaal ontwikkeld om kinderen nieuwe vaardigheden mee te geven en hun zelfvertrouwen te doen groeien terwijl ze plezier maken met hun vriendjes en leeftijdsgenootjes.


Het juiste programma kiezen kan een verschil maken in de transitie van die 6 lange weken zomervakantie naar de start van het nieuwe schooljaar (en nieuwe groep). Terwijl de zomervakantie gezinnen de kans biedt om even te relaxen en een pauze te nemen van de druk van school, huiswerk en naschoolse activiteiten, is het ook belangrijk om ze een alternatief te geven naast schermtijd en andere passieve activiteiten. Zomerprogramma’s kunnen je kind de mogelijkheid geven om te relaxen terwijl ze hun eigen creativiteit ontdekken, lekker in beweging blijven en zelfvertrouwen opdoen in een inspirerende en veilige omgeving.


Zomer bij The Little Gym Haarlem

The Little Gym Haarlem biedt ouders de mogelijkheid om hun kind flexibele op te geven voor onze vakantieprogramma’s. Een halve dag, een hele dag of meerdere dagen / weken zijn mogelijk. Het is maar net waar jij en je kind behoefte aan hebben. Alle kinderen tussen de 2,5 – 8 jaar zijn welkom om mee te komen doen aan de avonturen onder begeleiding van onze professionele en enthousiaste instructeurs. Spelletjes, activiteiten, gymnastiek, en knutselen in een koele en kleurrijke omgeving staan garant voor plezier!

Elke zaterdag bieden wij lessen aan voor kinderen van 10 maanden – 5 jaar. Je kan losse lessen afnemen. Graag ontvangen wij je aanmelding vooraf.

Neem een kijkje in onze ZOMERBROCHURE voor meer informatie. Wil je je kind opgeven? Stuur ons dan een email.

 


Tue, Mar 27, 2018

The Little Gym gesloten tijdens feestdagen

Email_Header_GirlJumping_800x300

Er komen een aantal feestdagen aan! The Little Gym Haarlem zal daarom gesloten zijn op de volgende dagen:

 

- Zondag 1 april (Pasen)

- Vrijdag 27 april (Koningsdag)

- Maandag 30 april t/m zondag 6 mei (Meivakantie)

- Zondag 20 mei (Pinksteren)

 

Wij zijn geopend op vrijdag 30 maart (goede Vrijdag)!

 

Valt jouw les op Pasen, Koningsdag of Pinksteren? Dan kun je deze les natuurlijk op een andere dag inhalen. We helpen we je hier graag mee!

Facebook

 

TwitterEvent gallerij