Translate

EN NL

ourStoryHeader

   

 

Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Haarlem

The Little Gym Haarlem biedt een gestructureerd lesprogramma aan in een positieve leeromgeving, waarin uw kind nieuwe vaardigheden ontwikkelt en zijn of haar zelfvertrouwen versterkt, allemaal met een brede glimlach op het gezicht. Onze gekwalificeerde instructeurs dragen bij aan blije, zelfverzekerde kinderen tijdens een variatie aan lessen, zoals ouder/kind-lessen, gymnastiek en leuke extra’s zoals feestjes, vakantieprogramma’s en meer.

 

 


 

Haarlem_Owner_IritsiaIritsia van 't Wout

Eigenaar

Nog niet zo lang geleden leefde ik uit een koffer. Ik heb ruim 7 jaar gewoond en gewerkt op constructieterreinen in het buitenland waaronder in Aruba, Canada en China. Mijn leven als architectonisch ontwerpster kon niet meer verschillen van het leven wat ik nu leid.

Een vakantie in 2008 naar huis zorgde voor een grote verandering. Ik ontmoette een super leuk man en dacht: ‘Hmmm, zo’n man kom je niet op elke hoek van de straat tegen’.En dus besloot ik mijn werk als architectonisch ontwerpster af te bouwen en terug te keren naar Nederland om daar een toekomst op te bouwen met Michiel.

Na de geboorte van onze eerste dochter, Kiki (28 februari 2011) begon het weer te kriebelen en kreeg ik weer de behoefte aan avontuur en uitdagingen ... Lees meer
   

 •  

   

  Instructeur

  NINA

   

   

   

  Program Director

  NATASJA

   

   

   

  Instructeur

  WENDY

   

   

   

  Instructeur

  HEIKE

   

   

 

View all staff

 

 

   

Neem een kijkje in The Little Gym Haarlem!

 

 

​Fotogallerij​

 • slide2MoreFun

 • slide3MoreFun

 • slide4MoreFun

 • slide5MoreFun

 • slide6MoreFun

 • slide7MoreFun

 • slide8MoreFun

 • slide9MoreFun

    

 

Onze Filosofie van

Driedimensionaal Leren

 

Bij The Little Gym werken we aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op de drie holistische vlakken – Goed in je hoofd, Goed in je vel & Goed in het leven! Lees hieronder meer over hoe elke dimensie uw kind helpt om zich te ontwikkelen en goed te functioneren.

 

  

 

Icons-3D-learning_GetMoving_DutchGoed in je vel

 

Het ontwikkelen van lenigheid, kracht, evenwicht en coördinatie door gevarieerde fysieke inspanning.

 

 

Icons-3D-learning_BrainBoost_DutchGoed in je hoofd

 

Het ontwikkelen van luistervaardigheid, concentratievermogen en beslissingsvaardigheid waar uw kind ook buiten de gym veel aan zal hebben.

 

 

Icons-3D-learning_LifeSkills_DutchGoed in het leven!

 

Het aanmoedigen van delen, teamwork, samenwerking en leiderschap in een sociale omgeving van vriendjes en leeftijdsgenoten.

 

 

ourStoryImg
40 jaar

SERIOUS FUN

Als innovatieve leerkracht, muzikant en bewegingsspecialist had Robin Wes een plek voor ogen waarin kinderen hun fysieke ontwikkeling kunnen ontdekken terwijl zij ook groeien op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak. Hij opende zijn eerste The Little Gym in 1976 in Bellevue, Washington en verzorgde de lessen destijds met dezelfde positieve, niet competitieve instelling zoals we vandaag de dag bij The Little Gym nog steeds doen. Veertig jaar later ervaren kinderen in meer dan 300 locaties wereldwijd de Serious Fun die The Little Gym biedt.

burstBubbles   

 

The Little Gym

Evolutie

1976circle

Het concept The Little Gym is geboren wanneer Robin Wes zijn eerste gym opent.

1992circle

The Little Gym International start met franchise.

2008circle

Meer dan 300 gyms in 25 landen.

2016circle

The Little Gym bereikt 6 continenten met gyms in 12 landen binnen Europa.

  

 

 

Gym materiaal bij The Little Gym is

gecertifieerd door:​

 

 

We dragen bij aan de

lokale gemeenschap